Scrumbii de Dunare la gratar

May 27, 2014 - Peste

Ingrediente
  • 1,5 kg scrumbii proaspete
  • 50 g ulei
  • 50 g sare
  • 150 g lamaie
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Scrumbiile se curata, se spala si se sareaza. Lamaia se spala si se taie rondele.

Tehnica prepararii

Scrumbiile unse cu ulei, se frig pe ambele parti pe gratar incins.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu rondele de lamaie deasupra. Se serveste cald, cu diverse garnituri. Se poate servi portionat sau la kilogram.

  • O portie: 100 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri