Somn Meuniere

May 27, 2014 - Peste

Ingrediente
  • 1,250 g file de somn
  • 150 g faina
  • 150 g oua
  • 150 ml lapte
  • 150 g ulei
  • 200 g sos Meuniere
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Fileul de somn se spala, se portioneaza si se sareaza. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece. Faina se cerne. Laptele se fierbe.

Tehnica prepararii

Bucatile de peste se trec prin lapte, faina, ou batut si se prajesc in ulei. Bucatile de peste

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, se serveste cu sos Meuniere deasupra. Se serveste cald, cu diferite garnituri.

  • O portie: peste 100 g, sos 20 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri