Somn pane

May 27, 2014 - Peste

Ingrediente
  • 1,050 g file de somn
  • 100 g faina
  • 200 g lapte
  • 150 g oua
  • 200 g pesmet
  • 150 g ulei
  • 150 g lamaie
  • 50 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Fileul de somn se spala, se portioneaza si se sareaza. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece. Pesmetul si faina se cern. Lamaia se spala si se taie rondele. Laptele se fierbe.

Tehnica prepararii

Bucatile de peste se trec prin lapte, faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie cu rondele de lamaie deasupra. Se serveste cald, cu diferite garnituri.

  • O portie: peste 100 g, lamaie 25 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri