Stavrid prajit

May 27, 2014 - Peste

Ingrediente
  • 1,8 kg stavrid cu cap
  • 100 g faina
  • 150 ml lapte
  • 150 g ulei
  • 2 g boia de ardei dulce
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Stavridul se curata, se indeparteaza capul, se spala si se sareaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe.

Tehnica prepararii

Pestele se trece prin lapte si faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei incins.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald sau rece (o portie 100 g) sau la bucata, cantarindu-se.

  • O portie: 100 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri