Sandvis cu branza si maioneza

May 12, 2014 - Sandvisuri




Ingrediente
  • 300 g paine alba
  • 200 g branza telemea de oi
  • 50 g maioneza
  • 50 g oua
  • 30 g salata verde
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Painea alba se taie in 10 felii. Branza telemea se spala si se taie in 10 felii, de marimea feliilor de paine. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung de consistenta tare, se curata de coaja si se taie felii. Salata verde se curata, se spala fiecare frunza in mai multe ape.

Tehnica prepararii

Pe fiecare felie de paine se asaza cate o felie de branza, se orneaza cu maioneza si cu cate o felie de ou.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu decor din frunze de salata verde. Se serveste rece.

  • O portie: 60 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri