Sandvis cu branza telemea

May 12, 2014 - Sandvisuri





Ingrediente
  • 300 g paine alba
  • 250 g branza telemea de oi
  • 50 g unt
  • 100 g rosii proaspete sau castraveti verzi proaspeti
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Painea alba se taie in 10 felii. Branza telemea se spala, se taie in 10 felii. Untul se omogenizeaza. Rosiile se spala si se taie rondele. Castravetii se spala si se taie rondele.

Tehnica prepararii

Feliile de paine se ung cu unt (40 g) peste care se asaza o felie de branza telemea. Se orneaza cu rondele de rosii sau castraveti si restul de unt.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

  • O portie: 70 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri