Sandvis cu cascaval

May 12, 2014 - Sandvisuri




Ingrediente
  • 300 g paine alba
  • 200 g cascaval
  • 30 g masline
  • 50 g unt
  • 100 g rosii proaspete sau castraveti verzi proaspeti
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Painea alba se taie in 10 felii. Cascavalul se curata de coaja si se taie dupa marimea feliilor de paine. Untul se omogenizeaza. Rosiile se spala, se taie felii subtiri sau rondele. Maslinele se curata de samburi si se taie rondele. Cand se folosesc castraveti verzi, se spala si se taie rondele.

Tehnica prepararii

Feliile de paine se ung cu unt. Deasupra se asaza felia de cascaval si se orneaza cu felii de rosii sau castraveti si masline.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

  • O portie: 65 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri