Sandvis cu friptura de pasare

May 12, 2014 - Sandvisuri




Ingrediente
  • 435 g piept de pui la tava
  • 50 g unt
  • 300 g paine alba
  • 50 g gogosari rosii in otet
  • 30 g salata verde
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Painea alba se taie in 10 felii. Untul se omogenizeaza. Gogosarii rosii se spala, se scot semintele, se taie in diferite forme. Salata verde se curata, se spala fiecare frunza in mai multe ape. Pieptul de pui fript se dezoseaza si se taie in 10 felii.

Tehnica prepararii

Feliile de paine se ung cu 40 g unt, peste care se asaza felii de piept de pui. Se orneaza cu gogosari rosii si putin unt.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu decor din frunze de salata verde. Se serveste rece.

  • O portie: 70 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri