Sandvis cu parizer

May 12, 2014 - Sandvisuri




Ingrediente
  • 300 g paine alba
  • 300 g parizer
  • 50 g unt
  • 75 g gogosari rosii in otet
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Painea alba se taie in 10 felii. Parizerul se curata de membrana si se taie in 10 felii. Gogosarii rosii in otet se spala, se curata de seminte si se taie in diferite forme. Untul se omogenizeaza.

Tehnica prepararii

Feliile de paine se ung cu unt, peste care se asaza cate o felie de parizer. Se orneaza cu gogosari rosii si putin unt.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

  • O portie: 70 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri