Sandvis cu pasta de branza "Fagaras"

May 12, 2014 - Sandvisuri



Ingrediente
  • 300 g paine alba
  • 250 g pasta de branza Fagaras
  • 50 g oua
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Painea alba se taie in 10 felii. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung de consistenta tare, se curata de coaja si se taie in 10 rondele.

Tehnica prepararii

Pe fiecare felie de paine se asaza pasta de branza Fagaras cu ajutorul unui pos prevazut cu sprit. Se orneaza cu cate o rondea de ou.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

  • O portie: 60 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri