Sandvis cu salam de Sibiu

May 12, 2014 - Sandvisuri




Ingrediente
  • 300 g paine alba
  • 100 g unt
  • 210 g salam de Sibiu
  • 30 g salata verde
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Painea alba se taie in 10 felii. Salamul de Sibiu se curata de membrana si se taie in 20 de felii subtiri. Untul se omogenizeaza. Salata verde se curata, se spala fiecare frunza in mai multe ape.

Tehnica prepararii

Feliile de paine se ung cu 85 g unt, peste care se asaza felii de salam de Sibiu. Se orneaza cu restul de unt.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu decor din frunze de salata verde. Se serveste rece.

  • O portie: 60 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri