Sandvis cu salam

May 12, 2014 - Sandvisuri




Ingrediente
  • 300 g paine alba
  • 150 g salam
  • 50 g unt
  • 150 g castraveti murati
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Painea se taie in 10 felii. Salamul se curata de membrana si se taie in 10 felii. Untul se omogenizeaza. Castravetii murati se spala si se taie rondele.

Tehnica prepararii

Feliile de paine se unt cu unt, peste care se asaza cate o felie de salam. Se orneaza cu rondele de castraveti si cu filigram de unt.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

  • O portie: 60 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri