Sandvis cu sardele

May 12, 2014 - Sandvisuri



Ingrediente
  • 300 g paine alba
  • 200 g sardele
  • 50 g unt
  • 60 g masline
  • 100 g lamaie
  • 30 g salata verde
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Painea alba se taie in 10 felii. Untul se omogenizeaza. Maslinele se spala, se scot samburii si se taie sferturi. Lamaile se spala, se taie felii subtiri. Salata verde se curata, se spala fiecare frunza in mai multe ape.

Tehnica prepararii

Feliile de paine se ung cu 40 g unt, se asaza sardele, se orneaza cu felii de lamaie, masline si putin unt.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu decor din frunze de salata verde. Se serveste rece.

  • O portie: 65 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri