Sandvis cu sunca

May 12, 2014 - Sandvisuri



Ingrediente
  • 200 g sunca presata
  • 400 g paine alba
  • 50 g unt
  • 50 g castraveti murati
  • 50 g gogosari murati sau rosii proaspete
  • 50 g salata verde
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Painea si sunca se taie felii. Castravetii si gogosarii se spala, se taie in diferite forme (pentru decor) si li se scot semintele. Rosiile se spala si se taie felii. Untul se omogenizeaza. Salata verde se curata, se spala fiecare frunza in mai multe ape.

Tehnica prepararii

Feliile de paine se ung cu unt, deasupra se asaza feliile de sunca si se orneaza cu castraveti si gogosari sau felii de rosii.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu decor din frunze de salata verde. Se serveste rece.

  • O portie: 60 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri