Sandvis cu svaiter

May 12, 2014 - Sandvisuri




Ingrediente
  • 300 g paine alba
  • 225 svaiter g
  • 50 g unt
  • 100 g rosii proaspete sau gogosari rosii in otet
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Painea alba se taie in 10 felii. Svaiterul se curata de coaja si se taie in 10 felii. Untul se omogenizeaza. Rosiile proaspete se spala, se taie felii sau rondele. Gogosarii in otet se spala, se scot semintele si se taie in diferite forme.

Tehnica prepararii

Feliile de paine se ung cu unt (40 g), peste care se asaza cate o felie de svaiter. Se orneaza cu felii sau rondele de rosii sau gogosari rosii si restul de unt.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

  • O portie: 55 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri