Sandvis cu toba

May 12, 2014 - Sandvisuri





Ingrediente
  • 300 g paine alba
  • 300 g toba alba
  • 15 g unt
  • 200 g castraveti murati
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Painea alba se taie in 10 felii. Toba alba se curata de membrana si se taie in 10 felii. Castravetii murati se spala, se taie evantai sau rondele. Untul se omogenizeaza.

Tehnica prepararii

Feliile de toba se asaza pe feliile de paine si se orneaza cu rondele de castraveti si unt.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

  • O portie: 80 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri