Sandvis special cu friptura de porc

May 12, 2014 - Sandvisuri





Ingrediente
  • 300 g paine alba
  • 400 g friptura de porc
  • 50 g unt
  • 150 g castraveti murati
  • 50 g mustar
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Painea alba se taie in 10 felii. Castravetii murati se spala, se taie rondele. Friptura de porc se taie in 10 felii. Untul se alifiaza.

Tehnica prepararii

Feliile de paine se ung cu 40 g de unt, peste care se asaza felii de friptura. Se orneaza cu cate doua rondele de castraveti si cu mustar sub forma de filigram.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

  • O portie: 90 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri