Sendvis "Buburuza"

Oct 19, 2013 - Sandvisuri

Ruza Buburuza se vrea inscrisa in concurs:))

Ingrediente
  • o chifla
  • o rosie
  • 2-3 masline negre
  • crema de branza "Ceva fin" de la Delaco .
  • un fir de patrunjel pentru ornat
  • Portii: 1
  • Timp de preparare: sub 15 minute
mod de preparare

Chifla se taie in jumatate.

O jumatate se unge cu crema de branza.

Rosia se taie si se formeaza buburuza.

Maslinele se taie marunt pentru a decora aripile.

Se decoreaza cu frunza de patrunjel.

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri