Esenta de oase (glace)

May 5, 2014 - Sosuri




Ingrediente
  • 20 kg oase fara maduva si sita de manzat
  • 20 gr sare
  • Portii: 1
  • Timp de preparare: peste 120 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Oasele se taie bucati, se oparesc si se spala.

Tehnica prepararii

Oasele se usuca la cuptor, fara grasime. Se fierb in 50 l apa cu sare, se indeparteaza spuma. Dupa 8-10 ore de fierbere, cand supa scade la jumatate, se strecoara printr-o sita deasa. Supa obtinuta se raceste, se degreseaza si se fierbe din nou pana se concentreaza si ramane la 1 kg. Se strecoara din nou, se raceste si se pastreaza la rece.

Intra in compozitia diferitelor sosuri.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri