Sos Colbert

May 5, 2014 - Sosuri



Ingrediente
  • 450 gr esenta de oase (glace)
  • 500 gr unt
  • 125 gr lamaie sau 5 gr sare de lamaie
  • 100 gr patrunjel verde
  • 2 gr piper macinat
  • 15 gr sare
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Lamaia se spala si i se extrage sucul. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Untul se topeste si se amesteca bine cu esenta de oase pana se uniformizeaza compozitia. Se adauga sare, suc de lamaie, piper si patrunjel verde. Se pastreaza la cald.

Prezentarea si servirea

Sosul se prezinta in sosiera. Se serveste la preparate din peste.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri