Sos de maioneza cu mustar

May 4, 2014 - Sosuri


Ingrediente
  • 700 gr maioneza
  • 250 gr mustar
  • 25 ml otet 9 grade
  • 1 gr piper macinat
  • 100 ml apa minerala sau sifon
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 15 minute
mod de preparare

Tehnica prepararii

Maioneza se pune intr-un vas si se amesteca cu mustar, piper si otet. Se adauga treptat apa minerala sau sifon, amestecand continuu pana ce se obtine un sos omogen.

Prezentarea si servirea

Sosul se prezinta in sosiera.

Se serveste la preparate din oua, peste, salate de cruditati, sparanghel, conopida s.a.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri