Sos de otet cu verdeata

May 4, 2014 - Sosuri



Ingrediente
  • 150 ml otet de 9 grade
  • 250 gr ulei
  • 100 gr tarhon verde
  • 100 gr patrunjel verde
  • 550 ml apa minerala sau sifon
  • 3 gr piper macinat
  • 10 gr sare
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 15 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Tarhonul se curata, se spala, se opareste si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Se pun intr-un vas : ulei, otet, apa minerala sau sifon, sare, piper, patrunjel verde, tarhon si se amesteca pana se obtine sosul.

Prezentarea si servirea

Sosul se prezinta in sosiera.

Se serveste la rasol din carne de vita si alte preparate.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri