Sos de smantana pentru vanat

May 5, 2014 - Sosuri




Ingrediente
  • 750 gr sos Madera
  • 125 gr smantana
  • 50 gr mustar
  • 50 gr unt
  • 100 ml vin alb
  • 1 gr piper macinat
  • 10 gr sare
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Tehnica prepararii

Sosul Madera se amesteca cu smantana, mustar si se omogenizeaza. Se adauga unt, vin, piper si se omogenizeaza. Se fierb impreuna circa 5-10 minute.

Prezentarea si servirea

Sosul se serveste cald in sosiera sau impreuna cu preparatul care urmeaza a se consuma (vanat).

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri