Sos din ciuperci

May 5, 2014 - Sosuri

800 gr sos Madera
350 gr ciuperci proaspete sau 175 gr din conserva
50 gr unt
1 gr piper macinat
10 gr sare

Ingrediente
  • 800 gr sos Madera
  • 350 gr ciuperci proaspete sau 175 gr din conserva
  • 50 gr unt
  • 1 gr piper macinat
  • 10 gr sare
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ciupercile se curata, se spala si se taie in lame subtiri.

Cand se folosesc ciuperci conserva, se scurg de lichid si se trec prin jet de apa rece.

Tehnica prepararii

Ciupercile se inabusa in unt, se adauga sos Madera, piper, sare si se fierb 10 minute.

Prezentarea si servirea

Se prezinta in sosiera. Se serveste la preparate ca : escalop, turnedou, preparate din oua, s.a.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri