Sos Madera

May 5, 2014 - Sosuri


Ingrediente
  • 800 gr sos brun
  • 50 gr esenta de oase (glace)
  • 75 gr unt
  • 100 ml vin rosu
  • 25 ml coniac
  • 1 gr piper macinat
  • 10 gr sare
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 15 minute
mod de preparare

Tehnica prepararii

Sosul brun se amesteca cu esenta de oase, vin, piper si sare si se fierbe 5 minute. Dupa fierbere, se adauga unt si coniac si se amesteca pentru omogenizare.

Prezentarea si servirea

Sosul se prezinta in sosiera. Se serveste cald la : medalion, turnedou, escalop, ficat de gasca s.a. Intra in componenta altor sosuri.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri