Sos Meuniere fara capere

May 5, 2014 - Sosuri



Ingrediente
  • 900 gr unt
  • 3 gr sare de lamaie
  • 100 gr patrunjel verde
  • 3 gr piper macinat
  • 10 gr sare
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 15 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Untul se incalzeste, se adauga patrunjel verde, suc de lamaie, piper si sare. Se amesteca si se pastreaza cald.

Prezentarea si servirea

Sosul se prezinta in sosiera sau cu preparatul la care urmeaza sa fie consumat. Se serveste la preparate de peste.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri