Serviti alaturi de bucati de carne de pui fripta sau la cuptor, ori peste ...
Ingrediente
- 55 gr frunze proaspete de busuioc
- 55 gr seminte de pin
- 1 catel de usturoi zdrobit
- 100 ml ulei de masline
- 55 gr parmezan ras
- sare
- piper negru macinat

- Portii: 5

- Timp de preparare: sub 15 minute
mod de preparare
- Puneti busuiocul intr-un mojar impreuna cu semintele de pin, usturoiul si putin ulei
- Zdrobiti-le cu un pisalog pentru a obtine o pasta. Adaugati treptat uleiul ramas, apoi adaugati parmezanul si asezonati dupa gust cu sare si piper
- Ca o alternativa puteti pune busuioc, semintele de pin, usturoiul, ulei de masline intr-un blender mic amestecindu-le pt a obtine o pasta omogena.
- Puteti pastra sosul pesto in frigider, intr-un borcan cu capac acoperit cu un strat subtire de ulei maximum o saptamina
Variante: Pentru cei carora nu le place busuiocul. Puteti folosi patrunjel 25 gr si busuioc 25 gr
citeste si:

May 5, 2014

May 5, 2014

May 5, 2014

May 5, 2014