Sos cu busuioc, se prepara la rece ...
Ingrediente
- 25 gr frunze proaspete de busuioc
- 25 gr patrunjel proaspat frunze
- 25 gr seminte de pin
- 6 rosii uscate in ulei, scurse si strecurate
- 1 lingura pasta de rosii
- 6 linguri ulei de masline
- 55 gr parmezan ras
- sare
- piper negru macinat
- 2 - 3 catei de usturoi

- Portii: 5

- Timp de preparare: sub 15 minute
mod de preparare
- Puneti busuiocul, patrunjelul, semintele de pin si usturoiul taiat marunt, rosiile uscate, pasta de rosii si uleiul de masline intr-un blander pina se amesteca bine si compozitia este destul de omogena
- Adaugati parmezanul si condimentele si mai amestecati putin
Serviti sosul rece
citeste si:

May 5, 2014

May 5, 2014

May 5, 2014

May 5, 2014