Sos Ravigot

May 4, 2014 - Sosuri



Ingrediente
  • 700 gr maioneza
  • 250 gr castraveti murati
  • 100 gr patrunjel verde
  • 100 gr ceapa
  • 100 gr tarhon verde
  • 200 ml apa minerala sau sifon
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Castravetii murati se spala, se curata de coaja si seminte, se taie marunt si se storc de zeama. Patrunjelul verde si ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Tarhonul se curata, se spala, se opareste si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Maioneza se pune intr-un vas din inox sau castron de portelan, se adauga castraveti, patrunjel, ceapa si tarhon. Se amesteca usor, adaugand treptat apa minerala sau sifon.

Prezentarea si servirea

Sosul se prezinta in sosiera.

Se serveste la preparate din oua, peste, s.a.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri