Ardei gras umplut cu pasta de branza si masline

May 7, 2014 - Aperitive/Garnituri




Ingrediente
  • 500 gr ardei gras
  • 150 gr branza telemea de oi
  • 150 gr branza de vaci
  • 200 gr masline
  • 200 gr unt
  • 5 gr piper macinat
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ardeii se spala si se curata. Maslinele se spala, se curata de samburi si se taie marunt.

Branza de vaci si branza telemea se trec printr-o sita. Untul se omogenizeaza.

Tehnica prepararii

Pasta de branza si untul se omogenizeaza, se adauga masline, piper si se amesteca. Ardeii se umplu cu pasta de branza, se asaza intr-o tava si se introduc in frigider unde se tin 1-2 ore. Ardeii se taie in felii subtiri si se asaza pe platou.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou. Se serveste rece.

  • produs finit 100 gr
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri