Ardei umpluti cu salata de vinete si rosii

May 7, 2014 - Aperitive/Garnituri



Ingrediente
  • 1 kg ardei grasi
  • 1,5 kg vinete
  • 150 gr ceapa
  • 500 gr rosii proaspete
  • 150 gr ulei
  • 30 gr sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ceapa se curata, se spala, se rade fin, se spala cu apa rece si se scurge de apa. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie marunt. Ardeii se spala si se curata.

Tehnica prepararii

Vinetele se coc, se curata, se scurg de zeama si se toaca foarte fin cu satar de lemn. Se amesteca cu ulei, sare, ceapa si rosii. Ardeii se umplu cu salata obtinuta si se tin la frigider circa 10 minute. Se taie felii.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

  • o portie: 150 gr
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri