Branza de vaci cu ou si ceapa

May 7, 2014 - Aperitive/Garnituri



Ingrediente
  • 200 gr ceapa verde
  • 500 gr rosii proaspete
  • 100 gr salata verde
  • 300 gr smantana
  • 200 gr oua
  • 500 gr branza de vaci
  • 1 gr piper macinat
  • 15 gr sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung de consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie cuburi. Ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Salata verde se curata si se spala. Rosiile se curata, se spala si se taie felii.

Tehnica prepararii

Branza de vaci se amesteca cu smantana, obtinandu-se o pasta omogena. Pasta se amesteca cu sare, piper, ceapa si oua. Salata verde se asaza pe platou, deasupra se adauga compozitia obtinuta si se executa un decor din felii de rosii.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau in farfurie. Se serveste rece.

  • produs finit: 150 gr/ bucata
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri