Budinca cu sunca si legume

Nov 12, 2014 - Aperitive/Garnituri

Pentru o masa de seara gustoasa!

Ingrediente
  • 3-4 cartofi fierti
  • 1/2 dovlecel
  • 1 gogosar mic
  • 2 cepe verzi
  • 4 felii de sunca
  • marar verde
  • 3 oua
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Legumele se curata de coaja, urmand a fi taiate, asa cum va place. Eu am taiat cartofii cubulete, dovlecelul rondele, iar ceapa, gogosarul si mararul le-am tocat marunt.

Am pregatit un vas de yena pe care l-am uns cu unt. Am pus legumele, sunca taiata si o parte din cascavalul ras.

Am condimentat cu sare, piper si busuioc, dupa care am adaugat ouale batute. Pe deasupra am presarat restul cascavalului ras.

Am pus vasul in cuptorul incins pana budinca s-a rumenit usor.

Pofta buna!

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri