Bulz (cocolos) ciobanesc cu branza

May 13, 2014 - Aperitive/Garnituri

O portie: 350 g


Ingrediente
  • 200 g margarina
  • 2 kg mamaliga romaneasca
  • 800 g branza telemea de oi
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Branza se framanta. Se prepara mamaliga fiarta (romaneasca), folosind reteta respectiva (din malai extra).

Tehnica prepararii

Se ia cu o forma o cantitate de circa 200 g mamaliga formandu-se un cocolos, in care se introduce branza 80 g in mijloc. Bulzii formati se asaza in tava cu bucatele de margarina deasupra si se gratineaza la cuptor.

Prezentarea si servirea

Bulzii se prezinta pe platou sau farfurie. Se servesc calzi.

  • O portie: 350 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri