Buseuri cu crema de ciuperci

Dec 5, 2012 - Aperitive/Garnituri

O gustare delicioasa! Nu va suparati ca nu am fotografii pe etape,dar nu ma gandeam ca ies asa de bune si o sa le postez.

Ingrediente
  • un pachet de foitaj de post
  • 300 g, ciuperci
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de gris
  • sare
  • piper
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Spalam ciupercile si le punem pe un servetel absorbant le scurs.

Ceapa se curata,se spala si se marunteste in blender.

Intr-o tigaie punem uleiul si ceapa.

Ciupercile taiate in 4 se pun in blender si se maruntesc bine.

Cand ceapa este sticloasa ,adaugam ciupercile.

Dupa cateva minute(5-7)se adauga ciupercile si se calesc.

Se sareaza,pipereaza si se aduga grisul.

Crema este gata cand grisul a absorbit toata zeama lasata de ciuperci.

Totul devin ca o crema.

Luam tigaia de pe foc,si cand s-a racit se adauga mararul tocat marunt.

Aluatul decongelat se aseaza pe blatul de lucru si se mai intinde putin cu sucitorul.

Foitajul se taie in patrate .

Pe fiecare patrat se pune cate o lingurita de crema de ciuperci si se formeaza un dreptunghi.

Buseurile se pun in tava de copt tapetata cu hartie si se dau la cuptor care a fost incins in prealabil.

Sunt gata cand sunt frumos rumenite.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri