Cartofi cu branza la cuptor

Jan 18, 2012 - Aperitive/Garnituri

N-am facut de ceva vreme" Cartofi cu branza la cuptor"si.....m-am gandit ca ar fi buni. A mancat nepoata mea doua portii.

Ingrediente
  • 6 cartofi potriviti
  • 300 g. branza de vaca
  • 2 oua
  • 2 linguri de smantana
  • 100 g. cascaval
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • Portii: 6
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Cartofii se curata, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Ouale se amesteca bine cu smantana. Branza se rade. Se pregateste o tava sau un vas termorezistent, se unge cu ulei

Cartofii se taie rondele si se aseaza in tava: un rand de cartofi, branza rasa,cartofi si deasupra se pun ouale su amantana si cascavalul ras pe razatoarea cu orificii mici.

Se da la cuptor pana se rumenesc deasupra.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri