Cartofi cu ceapa

Jun 8, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 1,5 kg cartofi
  • 100 g ulei
  • 250 g ceapa
  • 750 g supa de oase
  • 1 g piper macinat
  • 50 g patrunjel verde
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala, se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie fasii subtiri. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Cartofii si ceapa se amesteca cu piper si sare, se asaza intr-o tava cu ulei si 100 g supa de oase si se introduc la cuptor circa 30 minute, pentru rumenire. Se stropesc treptat cu supa ramasa.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu patrunjel verde deasupra. Se serveste cald.

  • O portie: 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri