Cartofi prajiti

Jun 8, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 3 kg cartofi
  • 150 g ulei
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cartofii se spala, se curata, se spala, se taie felii si se lasa in apa rece.

Tehnica prepararii

Cartofii taiati se scurg de apa si se prajesc in ulei incins. Se sareaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald.

  • O portie: 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri