Cartofi sote

Jun 8, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 2 kg cartofi
  • 100 g ulei
  • 50 g patrunjel verde
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cartofii se spala si se fierb in coaja, in apa cu sare; dupa fierbere, se scurg de apa, se curata de coaja si se taie felii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Cartofii se inabusa in ulei cu 100 ml apa. Se adauga jumatate din cantitatea de patrunjel verde.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu patrunjel verde deasupra. Se serveste cald.

  • O portie: 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri