Cascaval pane

May 13, 2014 - Aperitive/Garnituri




Ingrediente
  • 1 kg cascaval
  • 150 g oua
  • 80 g faina
  • 250 g pesmet
  • 150 g ulei
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cascavalul se curata de coaja si se taie cate doua bucati la o portie. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern.

Tehnica prepararii

Bucatile de cascaval se trec prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei pe ambele parti.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou. Se serveste fierbinte.

  • O portie: 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri