Castraveti umpluti cu pasta de branza

May 7, 2014 - Aperitive/Garnituri




Ingrediente
  • 1 kg castraveti verzi
  • 300 gr branza telemea de oi
  • 300 gr branza de vaci
  • 200 gr unt
  • 200 gr ardei gras
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Castravetii se spala, se taie la cele doua capete pe o lungime de 2 cm, apoi se taie in bucati de circa 10 cm lungime si se scoate miezul cu un cutit special. Ardeiul gras se spala, se curata si se taie marunt. Branza de vai se branza telemea se trec prin sita. Untul se omogenizeaza.

Tehnica prepararii

Pasta de branza si untul se amesteca pana ce se omogenizeaza, se adauga ardei gras. Castravetii se umplu cu pasta de branza, se asaza pe un platou si se introduc in frigider pentru 1-2 ore. Castravetii umpluti se taie in felii subtiri si se asaza pe platou.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

  • Produs finit: 120 gr o portie
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri