Ciuperci la gratar

Jun 8, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 2 kg ciuperci proaspete
  • 100 g ulei
  • 50 g patrunjel verde
  • 25 g unt
  • 3 g piper macinat
  • 15 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ciupercile se curata, se spala in mai multe ape, se scot coditele care se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Coditele de ciuperci se amesteca cu sare, piper si patrunjel verde. Cu aceasta compozitie se umplu palariile ciupercilor. Fiecare ciuperca se unge cu ulei si se frige pe gratar incins si uns cu ulei.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu unt topit deasupra. Se serveste cald.

  • O portie: 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri