Ciuperci umplute

Apr 29, 2009 - Aperitive/Garnituri

Ce faci cand nu stii ce sa pregatesti pentru masa de seara? Cauti repede prin frigider si ca o fata descurcareata ce te afli ai si gasit solutia...

Ingrediente
  • Iti trebuie doar cateva ciuperci champignon, putin parmezan, usturoi, bacon, sare, piper.
  • Portii: 2
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Ciupercile se spala, li se rup coditele si se curata de pielita. Coditele si doua ciupercute se toaca marunt si se inabusa in unt intr-o tigaie, impreuna cu usturoiul. Se adauga sare si piper dupa gust si putin marar tocat. Se umplu ciupercutele cu compozitia rezultata, se adauga si cate o feliuta de bacon(sau nu, dupa pofta fiecaruia) si pe deasupra se presara parmezan. Se pun intr-o tava la cuptor si se lasa pana se topeste parmezanul si ciupercile sunt patrunse bine.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri