Fasole verde sote

Jun 8, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 1,8 kg fasole verde proaspata sau 1 kg conserva
  • 100 g unt
  • 50 g marar verde
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Fasolea verde se curata, se spala. Daca se foloseste fasole verde conserva se scurge de lichid, se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Fasolea verde proaspata se fierbe in apa cu sare. Cand fasolea este gata, se soteaza in 100 g unt si se adauga jumatate din cantitatea de marar verde.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu marar verde deasupra. Se serveste cald.

  • O portie: 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri