Foietaj cu mozzarella si dovlecei

Aug 3, 2014 - Aperitive/Garnituri

Cu o foaie de aluat si doar cateva ingrediente poti pregati o gustare delicioasa. Cand am pregatit tarta cu rosii si crema de branza, am pastrat cateva dreptunghiuri de aluat pentru a le pregati altfel.

Ingrediente
  • aluat de foietaj
  • 100 g mozzarella Delaco
  • 1/2 dovlecel
  • sare
  • seminte de fenicul
  • 1 lingura ulei de masline
  • sos de ardei iute
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Aluatul l-am taiat in dreptunghiuri. Dovlecelul l-am taiat rondele si fiecare rondel in jumatate, iar mozzarella am feliat-o.

Pe fiecare dreptunghi de aluat am asezat alternativ cate o fasie de mozzarella si cate una de dovlecel.

Am presarat sare, seminte de fenicul si am stropit cu ulei de masline.

Tartele le-am pus la cuptor, pe foaie de copt si le-am lasat pana s-a rumenit usor mozzarella.

Pentru ca mi s-a parut ca se potriveste bine, am servit tartele cu sosul de ardei iute, pregatit de noi.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri