Galuste din branza de vaci

May 13, 2014 - Aperitive/Garnituri


Ingrediente
  • 500 g branza de vaci
  • 50 g faina
  • 150 g gris
  • 100 g svaiter
  • 150 g oua
  • 100 g margarina
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec sub jet de apa rece. Svaiterul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Grisul se fierbe si se raceste.

Tehnica prepararii

Svaiterul se amesteca cu faina, gris, oua si branza de vaci. Pasta obtinuta se taie cu o lingura de masa, bucati, care se fierb in apa clocotita cu sare.

Prezentarea si servirea

Galustele se prezinta pe platou sau farfurie, cu margarina topita deasupra. Se servesc calde.

  • O portie 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri