Galuste din gris

May 6, 2014 - Aperitive/Garnituri


Ingrediente
  • 300 gr gris
  • 150 gr oua
  • 10 gr sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece si se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma.

Tehnica prepararii

Galbenusurile se bat, se adauga treptat gris si albusurile spuma. Se formeaza galuste cu lingura si se fierb in apa cu sare.

Prezentarea si servirea

Preparatul intra in compozitia diferitelor supe.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri