Gris garnitura

Jun 8, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 250 g gris
  • 100 g ulei
  • 1,1 kg supa de oase
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Grisul se cerne.

Tehnica prepararii

Grisul se rumeneste la cuptor si se introduce intr-un vas cu ulei incalzit, se stinge cu supa, se fierbe amestecând continuu pentru a nu se forma aglomerari. Se acopera vasul cu capac si se introduce 20 minute la cuptor.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald.

  • O portie: 125 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri