Icre din branza cu rosii

May 7, 2014 - Aperitive/Garnituri


Ingrediente
  • 1 kg branza telemea de vaca
  • 800 gr rosii proaspete
  • 200 gr ceapa
  • 100 gr lamaie
  • 100 gr ulei
  • 5 gr boia de ardei dulce
  • 150 gr ardei iute
  • 3 gr piper macinat
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Lamaia se spala si i se extrage sucul. Ardeiul iute se spala si se coace. Branza se spala si se rade.

Tehnica prepararii

Branza se amesteca cu rosii, ulei, suc de lamaie, piper, ceapa si boia de ardei dulce.

Prezentarea si servirea

Pasta de branza se prezinta proportionata pe farfurie sau platou, cu decor de felii de rosii si ardei iute copt. Se serveste la sandvisuri.

  • o portie: 180 gr
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri