Legume de vara la cuptor

Jul 13, 2009 - Aperitive/Garnituri

Ardei, vinete, rosii, e sezonul lor.

Ingrediente
  • 4 ardei
  • 4 vinete
  • 4-5 rosii
  • 2 cepe
  • usturoi
  • parmezan
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • Portii: 6
  • Timp de preparare: sub 120 minute
mod de preparare

Am pus toate legumele la copt, inclusiv ceapa si usturoiul. Pe masura ce s-au copt le-am curatat de pielite si samburi, apoi le-am taiat fasii. Rosiile le-am taiat in doua, ceapa rondele si usturoiul l-am strivit cu tot cu foi. Am aranjat legumele intr-o tava in straturi, le-am condimentat, le-am stropit cu putin ulei de masline si pentru un gust mai deosebit am presarat si parmezan. Am pus tava la cuptor pret de vreo 20-30 minute si iata ce a iesit:

  • Evident, am adaugat si smantana la servit.
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri